Cal Ton Cruset, l'allotjament rural del Penedès

Cal Ton Cruset és una antiga casa de pagès de 1881, reformada com a habitatge rural i totalment equipada, situada al poble de Sant Martí Sarroca. La casa disposa de tres plantes, la planta baixa on hi ha el rebedor, la primera planta on hi ha les principals estances: la cuina, el menjador, 2 lavabos i 3 habitacions.

A la segona planta hi ha les golfes, compostes per una sala d'estar amb jocs i televisió per gaudir en família. En aquesta planta també hi trobem 3 habitacions més i un petit lavabo. A la part exterior es pot gaudir del jardí equipat amb piscina, barbacoa i fins a 20 places d'aparcament. A més disposa d'una taula per a 20 persones per poder convidar a d'altres familiars i amics!

Casa rural apta per a discapacitats

   
Fes la teva reserva aquí!

Història

Al segle XIX, la Diputació de Barcelona va construir l’actual carretera BP-2121 de Vilafranca a la Llacuna i va obrir un nou recorregut substituïnt l’antic camí de carro de Vilafranca a Sant Martí.

Aquest esdeveniment va fer possible l’ampliació del poble a l’entorn d’aquest vial.  L'any 1881 Antoni Ivern Escofet hi va construir la primera casa,  Cal Ton Cruset, on es va dedicar a la pagesia i els conreus, principalment horta, cereals i vinya.

El seu fill Antoni Ivern Almirall, va continuar amb l’explotació i va ampliar l’activitat amb el comerç del vi,  transportant-lo amb botes i carros. Va ser  Joan Ivern Olivella qui va continuar l’activitat de transport de vi amb camions i va fer la  mecanització amb tractors de les activitats agràries.

L’any 1962 es va fer la primera remodelació de l’estable, els corrals i el celler  i la casa va començar la seva activitat d’hostaleria.

Durant el 2012 es remodela la casa pairal i es converteix en un dels espais ideals per a descansar i gaudir en família del jardí, la piscina, la barbacoa, la sala de jocs i de l’entorn del poble de Sant Martí Sarroca.

Espais

TOUR 360º

Amb el desplaçament de les fletxes podras gaudir de tots els espais de la casa

Terrassa

A la terrassa de Cal Ton Cruset  podràs relaxar-te, prendre el sol o fer un aperitiu gaudint de les vistes i la tranquil·litat del poble de Sant Martí Sarroca.

(més…)

Sala d’estar

La sala d’estar es troba dins de l’ampliació de la casa. Aquí podràs passar una estona agradable, gaudir de  moments romantics amb l’escalfor de la llar de foc o simplement ralaxar-te amb els teus familiars o amics.

(més…)

Visita tots els espais

El que diu la gent

Deixa el teu comentari