Camins de Sant Martí Sarroca” és una experiència eco turística per a tots els públics que vulguin gaudir de les històries, la cultura, els paisatges i la gastronomia del nostre poble.

Una experiència única per compartir amb la família o els amics. S’han definit cinc Rutes Paisatgístiques, que transiten per tot el municipi, dissenyades per anar a peu o amb bicicleta. Cada ruta té la seva pròpia novel·la de ficció, que serveix de guia i aporta informació. A més, s’han filmat petites peces audiovisuals, que es poden descarregar a través de dispositius mòbils i que donen pistes durant els trams de les rutes.

Reserva amb tranquil·litat a Cal Ton Cruset, si hi ha problemes de COVID, et retornem la paga i senyal [Anul·lacions Covid-19].
Estades segures a Cal Ton Cruset, et protegim i ens protegim [Mesures Covid].