Mesures contra el COVID a Cal Ton Cruset

Mesures per al benestar de tots i totes: Distanciament, prevenció i tranquil·litat

Les persones són el més important a Cal Ton Cruset. Sense persones Cal Ton Cruset no existiria. El nostre compromís és absolut i confiem que prenent les mesures adequades podrem fer front a la situació.

Hem dividit les mesures en 3 eixos principals i l’objectiu és protegir totes les persones involucrades: hostes, treballadors, propietaris, proveïdors i operaris.

Mesures de distanciament
Cal Ton Cruset sempre ha estat de lloguer sencer i sense espais compartits. Són espais oberts i amb els unics integrants del grup. No coincidireu amb altres hostes a la casa durant la seva estada. Sempre ha estat així.

Qualsevol propietari, operari, proveïdor, treballador o persona que no sigui un hoste que vingui a Cal Ton Cruset ho farà portant mascareta. Tingues en compte que durant la teva estada cal que segueixin venint els jardiners, manteniment de piscina per assegurar una bona estada, si tens algun problema durant l’estada cal venir algun operari de manteniment, , però ho faran amb les precaucions necessàries perquè puguis estar tranquil·lament allotjat i ells / es degudament protegits / es.

Com a client, només pots entrar a la casa quan la neteja està finalitzada i has de sortir puntualment abans de l’hora de sortida indicada, aquest any excepcionalment, l’hora de sortida serà un hora abans del establer normalment per poder fer una desinfecció acurada i seguint els protocols que marca l’Estat. Així minimitzar el contacte entre persones i assegurem que hi ha temps suficient per realitzar les desinfeccions necessàries.

Mesures de prevenció activa
Disposem de gel hidroalcohólico a la teva disposició.

Et regalem 4 màscares quirúrgiques gratuïtes per estada. Així si vols sortir de la casa i no disposes de mascareta o en algun moment necessites utilitzar-la pel motiu que sigui, ja la tindràs a casa. Recorda utilitzar-la correctament d’acord amb les indicacions generals.

Tots els llençols i tovalloles es renten en mínimo 60ºC destruint totalment el virus. A més, els llençols i tovalloles estan al menys una setmana sense utilitzar-se, nets i guardats sense ús.

Durant la neteja i preparació de Cal Ton Cruset el personal que intervé porta en tot moment mascareta de protecció i es renta les mans abans, durant i després de la neteja.

S’utilitza una solució de lleixiu que s’aplica per desinfectar totes les superfícies, comandaments, poms de portes i interruptors.

Es nebulitzan totes les dependències amb un virucida autoritzat pel Ministeri de Sanitat anomenat RELY+ON VIRKON

NORMES PER L’ACOMPLIMENT DELS CLIENTS

La primera i més bàsica, rentar-se freqüentment les mans amb aigua i sabó.

S’han possat en diferents dependències solució hidroalcohòlica, per la desinfecció de les mans, aconsellem el seu ús.

Per la neteja dels estris de cuina es procedirà a el rentat amb el rentaplats a 60 graus i en els estris de rentat manual es procedirà a la seva neteja amb sabó i lleixiu en la proporció de 30 ml per cada litre d’aigua (disposen d’una xeringa per al seu mesurament).

Els clients abans d’efectuar la seva chek-out hauran treure els llençols (de sobre i de sota) i els coixins (no les fundes dels coixins) dels llits i dipositar-les en un dels sacs que es subministressin al check-in, i en l’altre sac es dipositaran totes les tovalloles i draps bruts de cuina, per a procedir al seu rentat per una empresa externa.

Cal Ton Cruset prendrà totes les mesures possibles per evitar contagis i demanem als hostes que també prenguin consciència d’això i facin amb responsabilitat un ús correcte de les instal·lacions, pensant que després de cada estada cal situar la casa en perfecta harmonia per a l’acollida de nous hostes.

Preguem als hostes que a l’abandonar la casa quedin totes les coses on les han trobat.
Els jocs de claus es desinfecten cada estada amb la solució desinfectant.

Abans de venir a la casa ens assegurem que ningú ve a treballar amb símptomes ni temperatura.

La piscina utilitza clorador salí, però si hi ha molta calor podem afegir clor, a fi de garantir al màxim la salubritat de la mateixa.

Cal Ton Cruset segueix els protocols de neteja i desinfecció marcats per l’Estat.

Cal Ton Cruset te com a objectiu prioritari la neteja escrupolosa de tota la casa.

Mesures de tranquil·litat
Tens a la teva disposició un telèfon d’assistència 24 hores per poder parlar directament amb el propietari de la casa.

Si necessites fer una consulta mèdica que no requereixi d’atenció immediata pots trucar a l’061 amb l’objectiu d’evitar desplaçaments i temps d’espera innecessaris i evitar, així, la sobrecàrrega de el sistema sanitari. Davant d’una urgència mèdica, el 061 també té pot fer venir un metge a l’allotjament, una ambulància o helicòpter medicalitzat. Més informació al web de la Generalitat de Catalunya.

Recordin que a el mateix temps han de trucar a la propietat de Cal Ton Cruset per informar i aquest poder-ho comunicar, si escau, telèfon de Joan Ivern 672.023.148

Els telèfons d’emergències més propers a la casa són:

– CAP de Sant Marti (laborables) teléfono 938 991 380
– Consorci Sanitari de l’Alt Penedès – Espirall, s/n · 08720 Vilafranca del Penedès Tel.938180440

Si necessites assistència mèdica urgent pots trucar al 112 les 24 hores del dia.