Passejar per les vinyes, provar-ne el fruit i gaudir de la tardor des de Cal Ton Cruset. Quan arriba la tardor i s’acaba la verema el paisatge del Penedès es transforma. Des de Cal Ton Cruset hi ha múltiples recorreguts a peu o en bicicleta per gaudir de les vinyes. Observar cadascuna de les fulles dels ceps canviant de color mentre el seu fruit ja està transformant-se als cellers de la zona en el seu producte final: el vi, o el cava. Des d’on ens trobem, Sant Martí Sarroca, comença la Carretera del Vi, que ens portarà fins a la costa. Són 40km. En els que el paisatge canvia, però sempre ens acompanyen les vinyes i els seus cellers. Durant el recorregut es troben 13 cellers, podent escollir en quins volem fer un tast del producte tan preuat de la terra. El final del recorregut, Sitges. I totes les olors de les quals ens hem anat impregnant de terra, de vinya i de vi, s’uneixen i contrasten amb l’olor del mar. Quan diem tardor a Cal Ton Cruset estem dient vinyes, vi, passejades, barbacoes, tertúlies a la nostra terrassa, visites als cellers del Penedès… Estem dient uns dies magnífics en una casa totalment equipada gaudint amb la teva família o amb un grup d’amics.