Anul·lacions COVID 19

Si no pot venir degut al COVID-19 et retornem la paga i senyal.

En primer lloc, gràcies per plantejar-te reservar la nostra casa de Cal Ton Cruset.

Els últims mesos el Coronavirus ha generat una situació d’incertesa excepcional. Trigarem més o trigarem menys, però el que és segur és que tirarem endavant.

Tots volem deixar el virus enrere i tornar a la normalitat el més aviat possible, però al desconèixer la data exacta en què la nostra societat pugui tornar a la normalitat, volem transmetre un missatge de tranquil·litat i coherència enmig de tanta incertesa.

A dia d’avui, Cal Ton Cruset està obert tot l’any, allotgem els clients amb normalitat i seguim en tot moment un protocol de prevenció en línia amb el que recomanen les autoritats. A més vam prendre una sèrie de mesures addicionals i precaucions que pots veure en detall en l’apartat especial mesures contra el covid.

Recorda que Cal Ton Cruset es lloga íntegrament (no es comparteixen amb altres hostes), no tenen zones comunes ni espais compartits amb altres hostes i els hem mantingut a punt en tot moment, ja que tenim tot l’any obert.

Pots seguir realitzant les teves reserves amb normalitat per a dates futures. En el cas que a causa de les restriccions oficials obligatòries de mobilitat que puguin haver quan hagis de venir no et resulti possible arribar fins a l’allotjament, et retornarem el 100% de la paga i senyal o pots modificar les dates de la teva reserva per venir més endavant aprofitant la paga i senyal que ja tens lliurada i sense cap tipus de cost per part teva, escollint l’època de l’any que vulguis.

En cas que no hi hagin restriccions obligatòries de mobilitat, les nostres polítiques de cancel·lació seguiran sent les habituals. No obstant això, quan vinguis a Cal Ton Cruset, si us plau, utilitza el sentit comú, segueix les recomanacions per prevenir contagis (mascareta, distanciament i higiene) i evitar caure en situacions de risc de forma innecessària.

Recorda, Cal Ton Cruset està en un poble petit, és a dir, amb una baixíssima densitat demogràfica i són un entorn ideal on gaudir de la calma, desconnectar i recuperar-se de la incertesa que estem vivint aquests dies.

T’esperem a Cal Ton Cruset, amb la mateixa il·lusió i ganes de sempre.

Et desitgem salut, força i ànims.